Fii euflexxibil!

Euflexxa

Despre noi

Având sediul principal în Elveţia, Ferring Pharmaceuticals este un grup biofarmaceutic specializat, orientat pe cercetare, activ pe pieţele internaţionale. Compania identifică, dezvoltă şi comercializează produse inovatoare în domeniile sănătăţii reproductive, urologiei, gastroenterologiei şi endocrinologiei.

În ultimii ani, Ferring şi-a extins activitatea dincolo de baza sa europeană tradiţională, iar în prezent deţine peste 4.000 de angajaţi şi reprezentanţe în 50 de ţări.

Operaţiunile internaţionale desfăşurate de Ferring sunt supravegheate din Saint-Prex în Elveţia, iar activităţile de dezvoltare sunt coordonate din Copenhaga, Danemarca, şi din Parsippany, SUA.

Ferring deţine unităţi de producţie în mai multe ţări din Europa, Israel, China, Mexic şi Argentina.

Programul de cercetare şi dezvoltare derulat de Ferring susţine şi accentuează valoarea tratamentelor sale existente, şi va adăuga o nouă generaţie de produse unora dintre cele mai de succes mărci specializate ale companiei. Unităţile R&D (Cercetare & Dezvoltare) sunt situate în Danemarca, SUA, Israel, India şi China.

Ferring este o companie privată deţinută de Fundaţia Dr. Frederik Paulsen.

Filosofia Ferring

Oamenii sunt pe primul loc la Ferring.

Credem în puterea cercetării și nevoia de a merge în direcția indicată de aceasta. Credem în valoarea parteneriatului și a împărtășirii cunoștiințelor. Suntem pasionați și curioși când vine vorba de știință.

Credem în medicina abordării individualizate. Lucrăm cu sistemul endocrin uman, refăcând echilibrul acestuia la pacienții nostrii, pentru o sănătate mai bună. Suntem pionieri în utilizarea peptidelor și am folosit cunoștiințele acumulate la conducerea tratamentelor și în alte arii terapeutice care nu folosesc peptide.

Contact

  • Ferring Pharmaceuticals Romania SRL, Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, City Business Center, Clădirea C, et. 6, Timişoara
  • Tel.: +40 356 113 270
  • Fax: +40 356 113 278
  • office@ferring.ro